Consulten

Doel is: Jouw kat kan en mag gewoon kat zijn.

Dit is de reden dat een adviesconsult en de gedragstherapie worden gegeven vanuit het oogpunt van de kat. Er wordt gekeken naar wat jouw kat nodig heeft om in een katvriendelijke en stressvrije omgeving te leven. En er wordt rekening gehouden met het karakter van jouw kat en hiermee met de specifieke behoeften van jouw kat. Maar ook iedere leefomgeving is anders. Er wordt gekeken welke mogelijkheden jij en jouw huis jouw kat kunnen bieden, zodat jouw kat gewoon kat kan zijn.

De Vrolijke Huiskat

Gedragstherapie voor katten

Helaas zijn er veel katten die gedragsproblemen hebben. Dit doet een kat niet voor niets. Jouw kat wil jou iets duidelijk maken. Tijdens de gedragstherapie gaan we kijken waarom jouw kat dit gedrag vertoont en hoe dit gedrag te veranderen is.

Adviesconsult voor katten

Kattengedragstherapeut advies

Niet alle katten hebben gedragsproblemen. Maar soms heb je wel vragen over hoe je met bepaalde situaties om moet gaan, zodat je gedragsproblemen in de toekomst kunt voorkomen. Hier gaan we mee aan de slag tijdens een adviesconsult.

Wil je meer weten over gedragsproblemen bij katten, kijk dan op de pagina gedragsproblemen bij katten.

Voor toelichting over specifieke gedragsproblemen, kijk op de pagina gedragsproblemen bij katten toegelicht.

Contact

Direct gedragstherapie of een adviesconsult aanvragen, ga dan naar het contactformulier. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen via 06-23728297.